Nieuwjaarsboodschap van de voorzitter

Geachte CBMP-leden,

 

2021 ligt achter ons en we kijken uit naar wat 2022 ons gaat brengen en ons kan bieden.

Door toedoen van een kwaadaardig virus, een ongekende pandemie, staan wij als bestuur voor u eigenlijk een klein beetje met lege handen: er valt immers al 2 jaar nagenoeg niets te vieren. We lijken een beetje op een horecabedrijf, waar we met u graag zouden willen verpozen om het nieuwe jaar te kunnen vieren, maar helaas gesloten moeten blijven onder druk van overheid, RIVM en verantwoording naar elkaar.

We wensen liever, fysiek, elkaar op zo’n moment het beste toe, wat mogelijk is en dan vooral gezondheid!

Ondanks alle ellende lijkt de economie nog steeds te draaien en bent u allen alsmaar druk met het op tijd bedienen van al uw clientèle en is het op orde houden van uw voorraden een uitdaging.

Bestuur CBMP heeft in de tussentijd niet stil gezeten en al het mogelijke gedaan wat mogelijk was u uit een benarde positie te houden, vinger aan de pols te houden, overleg te voeren met VNO/NCW, etc.

We zijn er zelfs nog in geslaagd kortgeleden een klein beetje het 90-jarig bestaan van Autobedrijf Oostdijk luister bij te zetten en mee te vieren met eigenaar Wilfred Vijverberg door gelijk onze algemene jaarvergadering daar te houden. Opkomst viel nog niet eens echt tegen! Een ieder heeft wat gemist, die op die avond niet even in de supersnelle nieuwe elektrische Ford Mustang heeft kunnen rijden! Wat een genot, wat een ervaring!

Over snel gesproken: afgelopen jaar knalde net als het jaar daarvoor rap voorbij en we zitten wat ongemakkelijk al weer in het nieuwe jaar 2022, waarbij alle deuren zich voor ons nog steeds niet willen openen door een variant van dat geduchte virus. Maar hoop doet leven!

CBMP is bedoelt als een sociëteit, waar het goed en prettig is elkaar onder het genot van een hapje en een drankje te ontmoeten. Dat willen we u zeker niet onthouden en hopen dit snel voor elkaar te krijgen in dit nieuwe jaar 2022!

Even stilstaan bij degenen, die ons misschien wel ontvallen zijn door toedoen van deze pandemie is op zijn plaats en zeker ook voor diegenen die er lichamelijk nog hinder van hebben of hebben gehad.

Er naar uitkijkend, er naar snakkend, dat de hele wereld weer open gaat, we elkaar weer ontmoeten, het met elkaar kunnen hebben over bijvoorbeeld de nieuwe regering en kan ons het schelen wat dan ook ter sprake komt, wens ik u namens het bestuur van CBMP een Gezond, gelukkig en Voorspoedig 2022 toe en ga er vanuit, dat we elkaar zeker weer snel zullen zien!

 

Voorspoedig & Gelukkig Nieuwjaar!

 

Namens uw CBMP-bestuur

Piet, Bert, Paul, Nico en Marco