Jubileumviering van Van der Valk Systemen: Een Feest van Innovatie en Groei

60 jaar jubileum opening nieuwbouw hoofdfoto

Op vrijdagavond werd het jubileum ingeluid met een groot feest, waar genodigden getuige waren van de levendige viering van deze indrukwekkende prestatie. Het evenement bood een prachtige gelegenheid om terug te kijken op de vele successen en uitdagingen die Van der Valk systemen in de loop der jaren heeft overwonnen.

Zaterdag stond in het teken van een open dag, waarbij zowel jong als oud uitgenodigd waren om een kijkje te nemen in de nieuwe productiehallen. Deze open dag bood een unieke kans om de innovatieve technieken en processen van dichtbij te bekijken, die Van der Valk systemen tot een voorloper in hun vakgebied maken.

Als blijk van onze waardering en felicitaties, heeft CBMP een prachtige grote Strelitzia cadeau gedaan aan Hans van der Valk en zijn team. Deze Strelitzia, afkomstig van Geest Potplanten en uitgangsmateriaal van CBMP-lid Evanthia, symboliseert niet alleen groei en bloei maar ook de vruchtbare samenwerking binnen onze vereniging.

Wij van CBMP zijn trots om deel uit te maken van dit gedenkwaardige moment en kijken uit naar verdere samenwerking en successen in de toekomst. Nogmaals, onze hartelijke felicitaties aan Hans van der Valk en zijn team voor deze indrukwekkende mijlpaal!