Gefeliciteerd aan TST voor hun 25-jarig jubileum!

tst jubileum logo wd

Een Kwart Eeuw van Toewijding en Innovatie: TST viert 25 Jaar

2023 - Dit jaar viert Totaal-Service voor de Tuinbouw (TST), een gewaardeerd lid van CBMP, een indrukwekkende mijlpaal: hun 25-jarig jubileum. Opgericht op 1 maart 1998 door Wil Bakker, is TST getransformeerd van een onderaannemer voor kassenbouwers en -slopers tot een toonaangevend servicebedrijf in de glastuinbouw.

De reis begon in 1990 met W. Bakker Kassenbouw, gevolgd door de eerste eigen klus voor Kees Greeve, waarbij met eenvoudige middelen zoals een oude Opel Kadett en enkele trappen en gereedschappen werd gestart. Al snel nam TST hun eerste medewerker in dienst, en begon te bouwen voor Kees Greeve en dekken te halen voor Hogervorst/Huis.

In 1994 breidde TST uit met de aankoop van een Ford Transit en een gesloten aanhangwagen, volgeladen met gereedschap en kasmateriaal. Een significante toevoeging aan het team kwam in de vorm van Dries Voois, die vandaag nog steeds bij het bedrijf is.

De oprichting van TST BV zelf kwam voort uit een brainstormsessie op een camping in Frankrijk. Dit leidde tot het huren van een schuurtje op de Molenweg in Monster en het versturen van een mail naar 13.000 tuinders, wat resulteerde in de eerste 25 klanten. In 1999 kocht TST hun pand aan de Vlotlaan en nam een montagebedrijf over.

Door de jaren heen heeft TST meerdere innovaties doorgevoerd en groei gerealiseerd. Ze introduceerden samen met Henry van der Lans de 1-2-3 reparatieset, en breidden hun wagenpark uit met een Opel Combo en een Mercedes-Benz Vito. Naast uitbreiding in wagenpark en diensten, groeide ook hun team en infrastructuur, met de aankoop van naburige bedrijfspanden en de uitvoering van grootschalige projecten zoals in Nieuwveen.

Een bijzondere mijlpaal was de overname van Houthandel vd Marel in 2006, wat leidde tot de oprichting van TSH. Met de komst van Dick Rietdijk als vertegenwoordiger en de oprichting van GHT in samenwerking met Batist Alucon en Vd Waay, heeft TST zich voortdurend aangepast en geïnnoveerd.

Als CBMP zijn we trots om dit zilveren jubileum te vieren met TST. Ter ere van deze mijlpaal heeft het bestuur van CBMP een prachtig boeket laten bezorgen als blijk van onze waardering en felicitaties. We kijken uit naar vele jaren van voortdurende samenwerking en succes!