Zomerborrel VNO-NCW Westland-Delfland

Van der Valk Hotel Delft A4

Donderdag 22 juni vindt de zomerborrel van VNO-NCW Westland-Delfland plaats voor de leden van VNO-NCW Westland-Delfland en de aangesloten koepelverenigingen. Een mooie gelegenheid om ervaringen, successen en uitdagingen te delen met andere leden binnen het netwerk voordat het zomerreces weer ingaat.

We zijn welkom bij het net geopende Van der Valk Hotel Delft. Tussen 16:00 en 16:30 uur is er een kort inhoudelijk programma, waarin voorzitter Marck Hagen iedereen welkom heet en Rogier Krabbendam, directeur Public Affairs VNO-NCW West een terugkoppeling over de lobbyactiviteiten van het afgelopen half jaar geeft. Ook één van de eigenaren van het Van der Valk Hotel zal de deelnemers aan deze bijeenkomst kort toespreken.

Programma

15:30 uur Inloop
16:00 uur Inhoudelijk programma
16:30 uur Borrel op het dakterras
18:30 uur einde bijeenkomst

Dineren in het restaurant
Het is mogelijk om na de borrel te dineren met andere ondernemers uit het netwerk (op eigen kosten). Bij voldoende animo zorgen wij voor een leuke tafelindeling. Mocht je van deze mogelijkheid gebruik willen maken, vul dit dan in op het aanmeldformulier.

Aanmelden
Zet donderdag 22 juni in je agenda en meld je uiterlijk woensdag 14 juni aan via deze link. Als lid van VNO-NCW Westland-Delfland mag je ook een introducé meenemen. Graag deze persoon ook aanmelden via het aanmeldformulier. Als je je aanmeldt, gaan we er vanuit dat je komt!

aanmelden